Állami támogatás

tamaseszsolt-szechenyi2020

www.nfu.hu www.magzrt.hu

 

A Tamás és Zsolt Kft.-t 2010-ben alapítottuk, fő tevékenységi körünk az építőipar területéhez kötődik. A rövid működési idő alatt a Kft. stabil piaci pozíciót ért el megrendelői pontos kiszolgálásával, jó beszállítói kapcsolataival.

Egy a Közép-magyarországi Operatív Program rendszerén belüli KMOP-1.5.3/CB-13 jelű pályázatunk alapján cégünk az Európai Regionális Fejlesztési Alapból támogatást nyert el telephely fejlesztés megvalósítására. E projektünk során cégünk profilbővítést kíván megvalósítani a szerviztevékenység fejlesztésével.

Mivel az építőipar, és ezzel együtt az építőipari gépjárművek kereskedelme területén még mindig komoly piaci visszaesés tapasztalható, a tevékenységi körünk diverzifikálásával, új piaci szolgáltatás bevezetésével célozzuk meg árbevétel- és eredmény növekedésünket. A cégvezetés alapvető szemlélete a több lábon állás feltételeinek megteremtése. A szervizszolgáltatás és a daruzási tevékenység szimultán fejlesztése cégünk versenyképességének és eredményének növelését célozza. Egy 15000 m2-es terület megvásárlásával új telephelyet alakítottunk ki Kakucson. Beruházásunk során a környék egyik legfelszereltebb, legmodernebb szervizcsarnokát hoztuk létre, mellyel a tervek szerint a Budapest-Kecskemét vonzáskörzetben jelentős térségi lefedettséget sikerül megteremtenünk. A projekt keretében egy 4 épületből álló, 1185 m2-es komplexumot valósítottunk meg, amely magában foglal egy szerelőcsarnokot, egy fedett tárolót, egy iroda- és porta épületet. Projektünk piaci indokoltságát alátámasztja, hogy számos szállítmányozási cég tevékenykedik a térségben, azonban nincs magas szolgáltatási színvonalat nyújtó szervizműhely. Ennek betudhatóan kedvező piaci kilátásokkal számolhatunk. A forgalom jelentős része az építőipari és szállítmányozási cégek gépparkjának szervizéből fog származni, azonban a térségi vállalkozók, környékbeli magánszemélyek autóinak szervize is magas színvonalon biztosítva lehet. Olcsón és a szakszerviznél sokkal jobb minőségben biztosítjuk majd a szükséges szolgáltatásokat. A projekt keretében 4 új munkahelyet is létrehozunk, amely hozzájárul a térség foglalkoztatottsági szintjének javításához.